Termeni si Conditii


Termeni si conditii

┬áTermeni ╚Öi condi╚Ťii

 

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEST DOCUMENT CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A UTILIZA SERVICIILE NOASTRE.

Acceptarea Termenilor de Utilizare

Bine a╚Ťi venit pe site-ul web www.naizkids.ro, operate de c─âtre Naiz Kids Concept SRL. Accesarea acestui site sau utilizarea Serviciilor oferite de Companie implic─â acceptarea necondi╚Ťionat─â a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor enumerate mai jos (ÔÇ×TermeniiÔÇŁ).

 1. Defini╚Ťii. Scop
 • Prezentul document con╚Ťine termenii ╚Öi condi╚Ťiile pentru v├ónzarea online de servicii ┼či produse ale V├ónz─âtorului.
 • Urm─âtorii termeni folosi╚Ťi cu majuscule vor avea ├«n┼úelesurile de mai jos, cu excep╚Ťia cazului ├«n care se prevede expres altfel:

 

ÔÇŁNaiz KidsÔÇŁ sau ÔÇŁV├ónz─âtorulÔÇŁ

 

o societate cu r─âspundere limitat─â, constituit─â ╚Öi func╚Ťion├ónd ├«n conformitate cu legile din Rom├ónia, av├ónd sediul social ├«n str. Roma nr.19, num─âr de ├«nregistrare ├«n Registrul Comer╚Ťului J40/9495/03.07.2018 cod unic de ├«nregistrare 39573690.

 

 

ÔÇťProduseÔÇŁ

 

├«nseamn─â orice bunuri (produse) sau servicii care sunt oferite Clientului ├«n vederea achizi┼úion─ârii, contra cost, prin intermediul Platformei, inclusiv produsele realizate de V├ónz─âtor conform specifica╚Ťiilor Clientului.

 

 

ÔÇťClientÔÇŁ

 

├«nseamn─â persoana fizic─â ce acceseaz─â Platforma ╚Öi plaseaz─â o Comand─â pentru achizi╚Ťionarea Produselor oferite spre v├ónzare de c─âtre V├ónz─âtor.

 

 

ÔÇťComandaÔÇŁ

 

├«nseamn─â o comand─â plasat─â de Client prin intermediul Platformei prin care Clientul ├«┼či exprim─â angajamentul de a achizi┼úiona unul sau mai multe Produse, ├«n condi╚Ťiile prev─âzute ├«n prezentul document ╚Öi/sau agreate cu V├ónz─âtorul printr-un mijloc de comunicare la distan╚Ť─â.

 

 

ÔÇťContÔÇŁ

 

├«nseamn─â sec╚Ťiunea din Platform─â accesibil─â Clientului prin utilizarea, cu rol de identificare, a unei adrese de e-mail ╚Öi a unei parole, care permite Clientului transmiterea unei Comenzi ╚Öi care con╚Ťine informa╚Ťii despre Client ╚Öi istoricul Clientului ├«n Platform─â (e.g., Comenzi anterioare, facturi fiscale, garan╚Ťii etc.).

 

 

ÔÇťContractÔÇŁ

 

├«nseamn─â ├«n┼úelegerea consensual─â la distan┼ú─â intervenit─â ├«ntre V├ónz─âtor ┼či Client, f─âr─â prezen╚Ťa fizic─â simultan─â a acestora, cu privire la v├ónzarea, respectiv achizi┼úionarea, unuia sau mai multor Produse de pe Platform─â, prin lansarea unei Comenzi de c─âtre Client ┼či acceptarea ei de c─âtre V├ónz─âtor, cu respectarea prevederilor legale ┼či a termenilor ┼či condi╚Ťiilor pentru v├ónzarea online a serviciilor ┼či produselor V├ónz─âtor. Ca regul─â, Contractul se ├«ncheie ├«n limba rom├ón─â.

 

 

ÔÇťPerioada de returnareÔÇŁ

 

 

├«nseamn─â perioada de 14 (paisprezece) zile calendaristice, a╚Öa cum este stipulat─â de legisla╚Ťia ├«n vigoare aplicabil─â drepturilor consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate la distan╚Ť─â cu profesioni╚Ötii (sau orice alt─â perioad─â care poate deveni obligatorie conform legisla╚Ťiei relevante din Rom├ónia), ├«n─âuntrul c─âreia Clientul are dreptul s─â returneze Produsele V├ónz─âtorului. Procedura de returnare este descris─â ├«n prezentul document.

 

 

ÔÇťPlatformaÔÇŁ

 

├«nseamn─â aplica╚Ťia web de╚Ťinut─â de V├ónz─âtor av├ónd domeniul www.naizkids.ro ╚Öi subdomeniile acestuia ╚Öi utiliz├ónd logo-uri ale V├ónz─âtorului, prin intermediul c─âreia V├ónz─âtorul prezint─â Produsele oferite spre v├ónzare, iar Clien╚Ťii pot alege Produsele pe care doresc s─â le achizi╚Ťioneze, respectiv s─â le pl─âteasc─â ├«ntr-una dintre modalit─â╚Ťile de plat─â acceptate de V├ónz─âtor. De asemenea, Platforma este folosit─â pentru procesarea ╚Öi administrarea Comenzilor ├«n vederea livr─ârii Produselor ╚Öi ├«nregistrarea pl─â╚Ťilor aferente v├ónz─ârii acestora.

 

 

ÔÇťSpecifica╚ŤiiÔÇŁ

 

înseamnă orice detalii privind caracteristicile Produselor așa cum sunt precizate în descrierea disponibilă pe ambalajul acestora și pe Platformă.

 

 

ÔÇťTranzac╚ŤieÔÇŁ

 

înseamnă operaţiunea de plată efectuată de către Client, respectiv încasare de către Vânzător, a unei sume de bani ca urmare a vânzării de către Vânzător, respectiv achiziţionării de către Client, a unuia sau mai multor Produse.

 

 

 • Prezentul document stabile╚Öte termenii ┼či condi┼úiile aplicabile raporturilor ce se nasc ├«ntre V├ónz─âtor ┼či fiecare Client care utilizeaz─â Platforma ├«n vederea, cu ocazia sau dup─â efectuarea unei Comenzi.
 • Titlurile sunt incluse ├«n acest document pentru convenien┼ú─â ┼či nu vor afecta interpretarea acestuia.

1.5         Pentru evitarea oricărui dubiu, în acord cu politica de afaceri stabilită în mod independent și unilateral de către Vânzător, vânzarea în mediul online (i.e., prin intermediul Platformei) a Produselor comercializate în mod obișnuit de Vânzător se face către consumatori persoane fizice sau către persoane juridice.

 • V├ónz─âtorul recomand─â lecturarea cu aten┼úie de c─âtre to╚Ťi poten┼úialii Clien┼úi a prezentului document ce con╚Ťine termenii ╚Öi condi╚Ťiile aplicable v├ónz─ârii online a Produselor V├ónz─âtorului.
 • Aspectele privind confiden╚Ťialitatea ╚Öi prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea, ├«n orice form─â, a Platformei sunt guvernate de politica de confiden╚Ťialitate (ÔÇ×Politica de Confiden╚ŤialitateÔÇŁ), care completeaz─â ace┼čti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii. V─â rug─âm s─â parcurge┼úi ├«n ├«ntregime Politica de Confide┼úialitate aici: https://www.integritate.eu/Politica-de-confiden%C8%9Bialitate.aspx
 • Utilizarea Platformei implic─â acceptarea expres─â de c─âtre orice Client a acestor termeni ┼či condi┼úii ┼či a Politicii de Confiden┼úialitate.
 • V├ónz─âtorul ├«┼či rezerv─â dreptul s─â modifice oric├ónd termenii ╚Öi condi╚Ťiile, iar forma actualizat─â a acestora va putea fi accesat─â de c─âtre Clien╚Ťi pe Platform─â ├«n sec╚Ťiunea ÔÇŁTermeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ.
 • Ace╚Öti termeni ┼či condi╚Ťii aplicabile v├ónz─ârii online sunt disponibile Clientului pentru stocare ┼či reproducere.
 1. Politica Platformei. Caracteristici principale ale vânzării online de către Vânzător
 • Accesul la Platform─â ├«n vederea efectu─ârii unei Comenzi este permis oric─ârui poten┼úial Client care ac┼úioneaz─â cu un scop legitim ┼či care are inten┼úia de a achizi┼úiona de la V├ónz─âtor unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni ╚Öi condi┼úii.
 • Este strict interzis─â utilizarea abuziv─â a Platformei. Reprezint─â utilizare abuziv─â orice fel de utilizare a Platformei ├«ntr-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legisla╚Ťiei ├«n vigoare sau ├«n orice alt mod care ar fi de natur─â s─â prejudicieze ├«n orice fel V├ónz─âtorul sau afilia╚Ťii acestuia.
 • V├ónz─âtorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a refuza accesul unor Clien╚Ťi la o parte sau la toate func╚Ťiile Platformei ╚Öi de a restric╚Ťiona procesarea ╚Öi/sau livrarea unei Comenzi dac─â, ├«n opinia rezonabil─â a V├ónz─âtorul, exist─â suspiciuni de fraud─â din partea Clientului, dac─â acesta are un comportament care poate prejudicia interesele V├ónz─âtorului sau ale afilia╚Ťilor acestuia sau dac─â acesta utilizeaz─â ├«n mod abuziv Platforma.
 • Prin utilizarea Platformei ┼či, dup─â caz, ├«nregistrarea unei Comenzi, Clientul accept─â ┼či este de acord cu forma de comunicare la distan┼ú─â (g., telefonic sau e-mail) prin care V├ónz─âtorul ├«╚Öi deruleaz─â opera╚Ťiunile.
 • Toate informa╚Ťiile folosite pentru descrierea Produselor (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezent─âri grafice ori video) nu impun nicio obliga┼úie V├ónz─âtorului, acestea av├ónd exclusiv rol de prezentare ┼či informare. V├ónz─âtorul va depune toate diligen┼úele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informa╚Ťiilor cu privire la pre╚Ťuri, Produse ╚Öi Specifica╚Ťiile acestora prezentate pe Platform─â.
 • Dac─â pre╚Ťurile sau orice alte detalii ├«n leg─âtur─â cu Specifica╚Ťiile Produselor au fost afi╚Öate eronat pe Platform─â, din orice motiv, V├ónz─âtorul va informa prin e-mail Clientul care a plasat o Comand─â, ├«n cel mai scurt timp ├«n leg─âtur─â cu o astfel de eroare.
 • V├ónz─âtorul poate publica pe Platform─â informa╚Ťii despre Produse ╚Öi/sau promo╚Ťii practicate de c─âtre acesta sau de c─âtre oricare alt ter╚Ť cu care V├ónz─âtorul are ├«ncheiate contracte de parteneriat, ├«ntr-o anumit─â perioad─â de timp ╚Öi ├«n limita stocului disponibil.
 • Produsele care fac obiectul v├ónz─ârii ├«n cadrul unei promo┼úii sau campanii de orice tip se vor supune ┼či termenilor ┼či condi┼úiilor aplicabile respectivei campanii sau promo┼úii.
 • Orice promo╚Ťii prezentate pe Platform─â sunt valabile pe durata men╚Ťionat─â. ├Än cazul ├«n care nu este indicat─â o durat─â pentru desf─â╚Öurarea promo╚Ťiilor, acestea vor fi valabile ├«n limitele stocurilor disponibile.
 • Notificarea primit─â prin e-mail de c─âtre Client dup─â efectuarea Comenzii cu privire la preluarea respectivei Comenzi are rol de informare ╚Öi nu reprezint─â acceptarea Comenzii de c─âtre V├ónz─âtor. Comanda se consider─â acceptat─â de c─âtre V├ónz─âtor cel mai t├órziu odat─â cu livrarea, respectiv furnizarea, Produselor comandate de c─âtre Client.
 • Pentru motive justificate (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, lipsa din stoc a unor Produse), V├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â modifice tipul ori cantitatea Produselor din Comand─â. ├Äntr-o astfel de situa┼úie, V├ónz─âtoru va ├«n┼čtiin┼úa de ├«ndat─â Clientul cu privire la modificarea intervenit─â iar Clientul va putea s─â accepte ori s─â refuze modificarea Comenzii. ├Än cazul ├«n care Clientul refuz─â, Comanda se consider─â anulat─â, iar p─âr┼úile vor fi repuse ├«n situa┼úia anterioar─â emiterii Comenzii (inclusiv rambursarea de c─âtre V├ónz─âtor a oric─âror sume ├«ncasate, dac─â este cazul) ╚Öi f─âr─â ca V├ónz─âtorul s─â aib─â vreo r─âspundere fa╚Ť─â de Client.
 • Comanda este acceptat─â iar Contractul se consider─â ├«ncheiat ├«ntre V├ónz─âtor ╚Öi Client, ├«n momentul primirii de c─âtre Client de la V├ónz─âtor, prin intermediul po╚Ötei electronice ╚Öi/sau SMS, a notific─ârii de expediere a Produselor care fac obiectul Comenzii (├«n cazul bunurilor corporale) sau cu ocazia ├«nceperii prest─ârii serviciilor care fac obiectul Comenzii. Din Contract fac parte at├ót ace╚Öti termeni ┼či condi┼úii c├ót ┼či orice ├«n┼úelegeri ulterioare intervenite ├«ntre Client ┼či V├ónz─âtor cu privire la o Comand─â, indiferent dac─â acestea sunt sau nu cuprinse ├«ntr-un ├«nscris electronic sau pe suport fizic (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice ├«n╚Ťelegere ├«ntre V├ónz─âtor ╚Öi Client cu privire la Produsele realizate de V├ónz─âtor conform specifica╚Ťiilor Clientului).
 • V├ónz─âtorul pune la dispozi┼úia Clientului o adres─â de e-mail ├«n sec┼úiunea ÔÇ×ContactÔÇŁ din Platform─â, pentru identificarea ┼či corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor. Ca regul─â, comunicarea cu V├ónz─âtorul se va realiza prin adresele men╚Ťionate ┬á
 • V├ónz─âtorul poate s─â adere oric├ónd la coduri de conduit─â privind activitatea de furnizare online a Produselor urm├ónd s─â aduc─â la cuno┼čtin┼úa Clien┼úilor acest fapt ┼či s─â asigure posibilitatea Clien╚Ťilor de a consulta efectiv aceste coduri.
 1. Comenzile
 • Clientul poate efectua Comenzi prin intermediul Platformei, cu sau f─âr─â ├«nregistrarea prealabil─â a unui Cont, prin selectarea ╚Öi ad─âugarea Produselor dorite ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi.
 • Clientul poate ├«nregistra un Cont ├«n sec╚Ťiunea dedicat─â din Platform─â. Prin ├«nregistrarea unui Cont, Clientul poate gestiona mai eficient Comenzile plasate pe Platform─â, av├ónd posibilitatea de a vizualiza ├«n Cont informa╚Ťii despre Comenzi anterioare, facturi fiscale, garan╚Ťii etc.
 • Comenzile pot fi plasate oric├ónd dar vor fi procesate doar ├«n zilele lucr─âtoare, ├«ntre orele 8-17. Orice Comand─â plasat─â ├«ntr-o zi de s├ómb─ât─â, duminic─â sau ├«n orice zi declarat─â prin lege s─ârb─âtoare legal─â va fi procesat─â ├«n ziua lucr─âtoare imediat urm─âtoare.
 • V├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â valideze Comenzile ├«nainte de onorarea lor prin contactarea telefonic─â sau prin e-mail a Clien╚Ťilor, iar Clien┼úii declar─â ├«n mod expres c─â accept─â acest drept al V├ónz─âtorului.
 • Ad─âugarea unui Produs ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi, ├«n lipsa finaliz─ârii Comenzii, nu duce la ├«nregistrarea unei Comenzi ╚Öi implicit nici la rezervarea automat─â a Produsului ad─âugat ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi dar neachitat.
 • Comanda va fi considerat─â finalizat─â prin plata integral─â de c─âtre Client a pre╚Ťului Produselor din Comand─â, prin una dintre modalit─â╚Ťile de plat─â acceptate de V├ónz─âtor astfel cum sunt indicate expres pe Platform─â ╚Öi care pot fi consultate de c─âtre Client cel mai t├órziu la ├«nceputul procesului de formulare a Comenzii. Odat─â ad─âugat ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi, un Produs este disponibil pentru achizi╚Ťie ├«n m─âsura ├«n care respectivul Produs exist─â ├«n stocul V├ónz─âtorului.
 • Pentru acele Produse care vor fi realizate de V├ónz─âtor conform specifica╚Ťiilor Clientului, dup─â ce Clientul a ad─âugat ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi produsul de baz─â, ├«mpreun─â cu toate elementele ╚Öi specifica╚Ťiile dorite, respectiva Comand─â va fi transmis─â c─âtre V├ónz─âtor. Dup─â recep╚Ťionarea unei astfel de Comenzi, un reprezentant al V├ónz─âtorului va contacta Clientul prin e-mail pentru a ob╚Ťine acordul ferm al acestuia cu privire la respectiva Comand─â ╚Öi pentru a-i comunica Clientului un termen maxim ├«n care Produsele vor fi livrate.
 • Prin finalizarea Comenzii, Clientul confirm─â c─â toate datele pe care le-a furnizat sunt corecte, complete ╚Öi adev─ârate la data plas─ârii Comenzii. Prin plasarea unei Comenzi Clientul recunoa┼čte ├«n mod explicit c─â respectiva Comand─â implic─â obliga┼úia sa ferm─â de a achita ÔÇŁsuma total─â de plat─âÔÇŁ indicat─â.
 • Prin crearea unui Cont sau, dup─â caz, finalizarea Comenzii, Clientul consimte c─â V├ónz─âtorul poate s─â ├«l contacteze, prin orice mijloc disponibil, respectiv sistem automatizat de apel f─âr─â interven╚Ťie uman─â, fax, e-mail, ├«n orice situa╚Ťie ├«n care este necesar─â contactarea Clientului.
 • Produsele cump─ârate prin intermediul Platformei nu pot fi rev├óndute sau distribuite ├«n scopuri comerciale. V├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â limiteze achizi╚Ťionarea Produselor la un num─âr maxim de Produse pentru fiecare Client, num─ârul fiind determinat ├«n mod independent de c─âtre V├ónz─âtorul.
 • V├ónz─âtorul poate subcontracta un ter╚Ť pentru a livra Produsele ce fac obiectul Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia din urm─â. V├ónz─âtorul va r─âspunde fa╚Ť─â de Client pentru toate obliga╚Ťiile contractuale.
 • V├ónz─âtorul poate anula Comanda plasat─â de c─âtre Client, cu notificarea concomitent─â sau ulterioar─â a Clientului, ╚Öi f─âr─â ca o astfel de anulare s─â atrag─â vreo r─âspundere a V├ónz─âtorului fa╚Ť─â de Client, ├«n urm─âtoarele cazuri:

(a)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áneacceptarea Tranzac╚Ťiei de c─âtre banca emitent─â a cardului Clientului, ├«n cazul pl─â╚Ťii online;

(b)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áinvalidarea Tranzac╚Ťiei de c─âtre procesatorul de carduri agreat de V├ónz─âtor, ├«n cazul pl─â╚Ťii online;

(c)       datele furnizate de către Client cu ocazia accesării Platformei sunt incomplete sau incorecte;

(d)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áV├ónz─âtorul consider─â ├«n mod rezonabil c─â prin accesarea Platformei ┼či plasarea Comenzii Clientul urm─âre╚Öte un scop ilicit sau poate cauza orice fel de prejudicii V├ónz─âtorului sau afilia╚Ťilor acestuia;

(e)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áoricare dintre termenii ┼či condi┼úiile din prezentul document nu au fost respectate ├«ntocmai.

 1. Pre╚Ťuri. Facturare. Plat─â
 • Pre╚Ťurile Produselor afi╚Öate pe Platform─â sunt exprimate ├«n Lei ╚Öi pot include sau nu T.V.A. conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare, a╚Öa cum vor fi afi╚Öate pe site. Orice taxe de transport sau livrare nu sunt incluse. Pre╚Ťurile valabile pentru Produse sunt cele afi╚Öate pe Platform─â ├«n momentul finaliz─ârii unei Comenzi.
 • V├ónz─âtorul va putea actualiza ├«n orice moment pre╚Ťurile Produselor, iar o astfel de actualizare va ├«nlocui orice pre╚Ťuri afi╚Öate anterior pentru respectivele Produse.
 • Pentru acele Produse pentru care V├ónz─âtorul nu poate indica dinainte pre╚Ťul ╚Öi, dup─â caz, toate costurile suplimentare de transport sau livrare (g.,pentru Produsele realizate conform specifica╚Ťiilor Clientului, pe baza op╚Ťiunilor individuale ╚Öi a deciziilor acestuia), V├ónz─âtorul va pune la dispozi╚Ťia Clientului un calculator de pre╚Ť sau va contacta prin e-mail Clientul ├«n acest sens.
 • V├ónz─âtorul va emite Clientului o factur─â pentru Produsele livrate, obliga╚Ťia Clientului fiind s─â furnizeze toate informa╚Ťiile necesare conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare pentru emiterea facturii de catre V├ónz─âtor.
 • V├ónz─âtorul va transmite Clientului factura aferent─â Comenzii pentru Produsele v├óndute de V├ónz─âtor, fie ├«n format material (pe suport de h├órtie) la livrarea Produselor, fie ├«n format electronic (prin po╚Öta electronic─â, la adresa de e-mail men╚Ťionat─â de Client ├«n Contul s─âu sau la adresa de e-mail specificat─â de c─âtre Client la plasarea Comenzii), ├«n func╚Ťie de op╚Ťiunea exprimat─â de Client.
 • Conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare din Rom├ónia, pentru acele Comenzi pentru care V├ónz─âtorul va accepta plata cu cardul bancar, acesta nu va solicita pl─â╚Ťi suplimentare.
 • ├Än cazul pl─â╚Ťilor online, V├ónz─âtorul nu este ╚Öi nu poate fi ┼úinut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Client ├«n plus fa╚Ť─â de pre┼úul Produsului achizi┼úionat incluz├ónd, dar f─âr─â a se limita la, comisioane de transfer ori de conversie valutar─â aplicate de c─âtre banca emitent─â a cardului Clientului, ├«n cazul ├«n care moneda de emitere a cardului difer─â de moneda ├«n care se efectueaz─â v├ónzarea.
 1. Livrarea Produselor
 • ├Än func╚Ťie de specificitatea produselor/serviciilor, livrarea Produselor se va putea face fie ├«n format electronic, fie ├«n format fizic, la o adres─â comunicat─â de Client.
 • Livrarea Produselor se va face oriunde ├«n Rom├ónia, ├«n termenul maxim comunicat de V├ónz─âtor ├«nainte de finalizarea unei Comenzi. V├ónz─âtorul nu va r─âspunde pentru ├«nt├órzierile ├«n livrarea Produselor ap─ârute din motive neimputabile V├ónz─âtorului sau din culpa unui transportator (i.e., curier, po╚Öt─â etc.).
 • V├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â ├«nt├órzie sau s─â anuleze orice livrare a Produselor comandate dac─â aceasta nu poate fi onorat─â din motive independente de voin╚Ťa V├ónz─âtorului care includ dar nu sunt limitate la: evenimente de for╚Ťa major─â, r─âzboaie, acte de terorism, proteste, r─âscoale, tulbur─âri civile, incendii, explozii, inunda╚Ťii, epidemii, greve etc.
 • Livrarea Produselor se va face contra-cost sau gratuit, ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile aplicabile Comenzii, care vor fi comunicate Clientului ├«nainte de finalizarea Comenzii. Clientul va fi informat cu privire la modalit─â╚Ťile de livrare disponibile ╚Öi va putea s─â aleag─â una dintre aceste modalit─â╚Ťi anterior finaliz─ârii Comenzii.
 • ├Än cazul ├«n care cu ocazia livr─ârii Produselor, Clientul nu este g─âsit la adresa indicat─â de acesta ├«n Comanda acceptat─â de V├ónz─âtor, se va ├«ncerca livrarea ├«nc─â o dat─â, dup─â care Produsele vor fi returnate, Clientul urm├ónd s─â suporte costurile unei noi expedi╚Ťii, indiferent de valoarea Produselor comandate.
 • V├ónz─âtorul va asigura ambalarea corespunz─âtoare a Produselor ├«mpreun─â cu Specifica╚Ťiile ╚Öi toate documentele ├«nso╚Ťitoare necesare.
 1. Transferul riscului ╚Öi propriet─â╚Ťii asupra Produselor
 • ├Än cazul ├«n care V├ónz─âtorul livreaz─â Produsele c─âtre Client, riscul de pierdere sau de deteriorare a Produselor este transferat Clientului ├«n momentul ├«n care acesta sau un ter╚Ť desemnat de acesta, altul dec├ót transportatorul, intr─â ├«n posesia fizic─â a Produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat Clientului ├«n momentul livr─ârii Produselor c─âtre transportator, dac─â transportatorul a fost ├«ns─ârcinat de c─âtre Client s─â transporte Produsele, iar aceast─â op╚Ťiune nu a fost oferit─â de c─âtre V├ónz─âtor, f─âr─â a aduce atingere drepturilor Clientului fa╚Ť─â de transportator.
 • Proprietatea asupra Produselor va fi transferat─â la livrare, dup─â ce Clientul a efectuat plata, ├«n loca╚Ťia de livrare indicat─â ├«n Comand─â. Livrarea se consider─â efectuat─â prin semnarea de primire de c─âtre Client a documentului de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire pe factura fiscal─â sau pe un alt document de livrare ├«n cazul livr─ârilor efectuate de V├ónz─âtor.
 1. Garan╚Ťii
 • Toate Produsele comercializate de c─âtre V├ónz─âtor beneficiaz─â de garan╚Ťia legal─â de conformitate, conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare.
 • ├Än cazul ├«n care garan╚Ťia nu este aplicabil─â (ie. ├«n cazul serviciilor sau al produselor specifice), V├ónz─âtorul va indica ├«n dreptul Produselor garan╚Ťiile existente.
 • V├ónz─âtorul garanteaz─â calitatea ╚Öi performan╚Ťele Produselor ├«n conformitate cu specifica╚Ťiile incluse ├«n fi╚Öele tehnice ╚Öi pe etichetele Produselor.
 1. Proprietate Intelectual─â
 • Denumirile comerciale, m─ârcile, drepturile de autor ┼či orice alte alte drepturi de proprietate intelectual─â ├«nregistrate sau ├«n curs de ├«nregistrare referitoare la Produse de╚Ťinute sau utilizate de V├ónz─âtor sunt ╚Öi vor r─âm├óne proprietatea exclusiv─â a V├ónz─âtorului sau dup─â caz, a licen┼úiatorilor V├ónz─âtorului. Clientul nu va avea niciun drept ╚Öi nicio preten┼úie cu privire la acestea.
 • Clientul nu va ac┼úiona ├«n niciun fel care ar putea aduce atingere drepturilor prev─âzute ├«n art. 8.1 de mai sus. Clientul se oblig─â s─â nu foloseasc─â ├«n activitatea sa niciun semn sau denumire similar─â sau identic─â cu m─ârcile, denumirile comerciale ale Produselor etc., fie ca parte dintr-o denumire fie ├«n orice alt mod.
 • Toate informa╚Ťiile disponibile pe Platform─â (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, imagini, text, logo-uri, simboluri) care pot fi vizualizate sau accesate ├«n orice mod prin utilizarea unui echipament electronic, con╚Ťinutul e-mailurilor trimise Clientului de c─âtre V├ónz─âtor, orice informa┼úie comunicat─â Clientului (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, date referitoare la V├ónz─âtor, activitatea acestuia etc.) prin orice mijloc de c─âtre un reprezentant al V├ónz─âtorului sunt ╚Öi r─âm├ón proprietatea exclusiv─â a V├ónz─âtorului. Clientul poate copia, transfera ╚Öi/sau utiliza astfel de date numai ├«n scopuri personale sau ├«n afara unei activit─â╚Ťi desf─â╚Öurate cu titlu profesional ╚Öi numai ├«n cazul ├«n care nu intr─â ├«n conflict cu ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii.
 1. Dreptul de retragereal Clientului
 • Clientulare dreptul de a denun┼úa unilateral Contractul, ├«n termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice, f─âr─â a fi nevoit s─â justifice decizia de retragere ┼či f─âr─â a suporta alte costuri ├«n afara celor stabilite de lege.
 • Perioada de retragere expir─â ├«n termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la:

(a)       data încheierii Contractului, în cazul Contractelor ce au ca obiect prestări de servicii;

(b)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áziua ├«n care Clientul sau un ter┼ú, altul dec├ót transportatorul ┼či care este indicat de Client, intr─â ├«n posesia fizic─â a Produselor, sau:

(i)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á├«n cazul ├«n care Clientul face o singur─â Comand─â pentru Produse multiple care vor fi livrate separat, ziua ├«n care Clientul sau un ter┼ú, altul dec├ót transportatorul ┼či care este indicat de Client, intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Produs;

(ii)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á├«n cazul livr─ârii unui Produs care const─â ├«n mai multe loturi sau piese, ziua ├«n care Clientul sau un ter┼ú, altul dec├ót transportatorul ┼či care este indicat de Client, intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Produs sau a ultimei piese;

(iii)┬á┬á┬á┬á┬á┬á├«n cazul Contractelor pentru livrarea periodic─â de Produse pe o perioad─â de timp determinat─â, ziua ├«n care Clientul sau un ter┼ú, altul dec├ót transportatorul ┼či care este indicat de Client, intr─â ├«n posesia fizic─â a primului Produs.

 • Pentru exercitarea dreptului de retragere, Clientul informeaz─â V├ónz─âtorul cu privire la decizia sa de retragere din Contract. ├Än acest scop, Clientul poate alege una dintre urm─âtoarele variante:

(a)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áva transmite la sediul social al V├ónz─âtorului, la adresa de e-mail din sec┼úiunea ÔÇ×ContactÔÇŁ din Platform─â sau prin alt─â metod─â pus─â la dispozi╚Ťie Clientului o declara┼úie neechivoc─â ├«n care ├«┼či exprim─â decizia de a se retrage din Contract;

(b)       va transmite la sediul social al Vânzătorului sau la adresa de e-mail naizkids@naizkids.ro un formular cu următorul conţinut:

ÔÇŁC─âtre: Naiz Kids Concept SRL,

V─â informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din Contractul referitor la v├ónzarea urm─âtoarelor Produse: (ÔÇŽÔÇŽ.), comandate la data /primite la data de (ÔÇŽÔÇŽ).

Numele consumatorului:

Adresa consumatorului:

Semnătura consumatorului (doar în cazul în care acest formular este transmis Vanzatorului pe suport de hârtie):

Data:ÔÇŁ

 • Exercitarea de c─âtre Client a dreptului de retragere pune cap─ât obliga┼úiilor Clientului ╚Öi V├ónz─âtorului, dup─â caz:

(a)       de a executa Contractul;

(b)       de a încheia un Contract, în cazul în care Clientul a efectuat o Comandă.

 • Cu excep┼úia cazului ├«n care V├ónz─âtorul s-a oferit s─â recupereze Produsele, Clientul returneaz─â Produsele sau le ├«nm├óneaz─â V├ónz─âtorului sau unei persoane autorizate de aceasta s─â recep┼úioneze Produsele, f─âr─â ├«nt├órziere nejustificat─â ┼či ├«n decurs de cel mult 14 (paisprezece)zile calendaristice de la data la care Clientul a comunicat V├ónz─âtorului decizia sa de a se retrage din Contract. Termenul este respectat dac─â Produsele sunt trimise de Client V├ónz─âtorului ├«nainte de expirarea perioadei de 14 (paisprezece) zile calendaristice.
 • Clientul suport─â doar costurile directe legate de returnarea Produselor, cu excep┼úia cazului ├«n care V├ónz─âtorului accept─â s─â suporte acele costuri.
 • V├ónz─âtorul ramburseaz─â toate sumele pe care le-a primit drept plat─â din partea Clientului, inclusiv, dup─â caz, costurile livr─ârii, f─âr─â ├«nt├órziere nejustificat─â ┼či, ├«n orice caz, nu mai t├órziu de 14 (paisprezece)zile de la data la care este informat ├«n leg─âtura cu decizia Clientului de a se retrage din Contract.
 • Rambursarea sumelor se efectueaz─â folosind acelea┼či modalit─â┼úi de plat─â ca ┼či cele folosite de Client pentru Tranzac┼úia ini┼úial─â.
 • V├ónz─âtorul nu este obligat s─â ramburseze costurile suplimentare ├«n cazul ├«n care Clientul a ales ├«n mod explicit un alt tip de livrare dec├ót livrarea standard oferit─â de V├ónz─âtor.
 • V├ónz─âtorul poate am├óna rambursarea p├ón─â la data recep┼úion─ârii Produselor care au f─âcut obiectul Contractului sau p├ón─â la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform c─âreia acesta a trimis Produsele c─âtre V├ónz─âtor, lu├óndu-se ├«n considerare data cea mai apropiat─â.
 • Conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare aplicabile contractelor ├«ncheiate la distan╚Ť─â, nu se asigur─â dreptul de retragere ├«n cazul:

(a)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ácontractelor de prest─âri servicii, dup─â prestarea complet─â a serviciilor, dac─â executarea a ├«nceput cu acordul prealabil expres al Clientului ╚Öi dup─â ce acesta a confirmat c─â a luat cuno╚Ötin╚Ť─â de faptul c─â ├«╚Öi va pierde dreptul la retragere dup─â executarea complet─â a Contractului de c─âtre V├ónz─âtor;

(b)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áfurniz─ârii de Produse confec╚Ťionate dup─â specifica╚Ťiile prezentate de Client sau personalizate ├«n mod clar;

(c)       furnizării de Produse care sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid;

(d)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áfurniz─ârii de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protec╚Ťie a s─ân─ât─â╚Ťii sau din motive de igien─â ╚Öi care au fost desigilate de Client;

(e)       furnizării de Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

(f)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áContractelor ├«n legatur─â cu care Clientul a solicitat ├«n mod special V├ónz─âtorului s─â se deplaseze la domiciliul s─âu pentru a efectua lucr─âri urgente de repara╚Ťie sau de ├«ntre╚Ťinere. Dac─â, cu ocazia unei astfel de vizite, V├ónz─âtorul presteaz─â alte servicii ├«n afara celor solicitate ├«n mod expres de Client sau furnizeaz─â alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucr─ârilor de ├«ntre╚Ťinere sau de repara╚Ťie, dreptul de retragere se aplic─â respectivelor servicii sau produse suplimentare;

(g)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áProduselor/Serviciilor pentru care nu este posibil─â returnarea produselor conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare (ie. bilete la evenimente, produse alimentare, produse cosmetice etc.).

(h)┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áLivr─ârii ╚Öi achizi╚Ťion─ârii Produselor de c─âtre persoane juridice, cu excep╚Ťia cazului ├«n care V├ónz─âtorul decide s─â acorde

 1. Publicitate
 • Clientul ├«┼či poate exprima consim┼ú─âm├óntul pentru a primi comunic─âri comerciale prin po┼čta electronic─â, permi┼ú├ónd V├ónz─âtorului ╚Öi colaboratorilor s─âi s─â efectueze astfel de comunic─âri, prin bifarea op┼úiunii specifice la finalul acestor termeni ┼či condi┼úii.
 • Clientul poate oric├ónd s─â revoce consim┼ú─âm├óntul privind astfel de comunic─âri comerciale prin:
 • transmiterea unei solicit─âri ├«n scris V├ónz─âtorului la adresa de e-mail din sec┼úiunea ÔÇ×ContactÔÇŁ din Platform─â sau prin alt─â metod─â pus─â la dispozi╚Ťie Clientului├«n acest caz, revocarea va produce efecte ├«n cel mult 48 (patruzeci ╚Öi opt) de ore de la ini╚Ťierea procedurii;
 • renun╚Ťarea la primirea Newslettere-lor, ├«n orice moment, prin accesarea link-ului dedicat care se reg─âse╚Öte ├«n cuprinsul oric─ârui Newsletter;
 • bifarea optiunii de retragere a consim┼ú─âm├óntului ├«n sec┼úiunea dedicat─â de pe Platform─â.
 • Prezenta procedur─â va fi men┼úionat─â ├«n toate comunic─ârile cu caracter comercial transmise de V├ónz─âtor Clien╚Ťilor
 • Newsletterele V├ónz─âtorului sunt transmise prin intermediul partenerilor specializa╚Ťi ╚Öi agrea╚Ťi de V├ónz─âtor.

Renun╚Ťarea Clientului la primirea Newslettere-lor nu implic─â renun╚Ťarea la acceptul dat pentru restul termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor privind v├ónz─ârile online efectuate de V├ónz─âtor.

 1. R─âspundere
 • V├ónz─âtorul nu r─âspunde pentru niciun fel de prejudicii cauzate Clientului sau oric─ârui ter╚Ť ca urmare a ├«ndeplinirii de c─âtre V├ónz─âtor a oric─âreia din obliga╚Ťiile sale conform Comenzii ╚Öi nici pentru daune care rezult─â din utilizarea necorespunz─âtoare a Produselor livrate. ├Än m─âsura ├«n care limitarea r─âspunderii conform celor de mai sus nu este posibil─â conform legilor aplicabile, V├ónz─âtorul va r─âspunde ├«n limita contravalorii Produselor care au format obiectul Comenzii.
 • Clientul va p─âstra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â username-ul ╚Öi parola aferente Contului, fiind singurul responsabil ├«n cazul utiliz─ârii fraudulose a acestora de c─âtre un ter╚Ť.
 • V├ónz─âtorul nu va r─âspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfunc╚Ťionalit─â╚Ťi tehnice ale Platformei (g., imposibilitatea acces─ârii oric─ârui link de pe Platform─â).
 1. Sesiz─âri ╚Öi reclama╚Ťii
 • Pentru sesiz─âri sau reclama╚Ťii legate de Produsul achizi╚Ťionat, Clientul are la dispozi╚Ťie formularul de sesiz─âri disponibil pe Platform─â. ├Än cazul ├«n care nu exist─â o sec╚Ťiune dedicat─â sesiz─ârilor, Clientul poate urma procedura descris─â sau mai jos.
 • Clientul poate formula reclama┼úii cu privire la Comenzi, care vor fi trimise pe adresa de e-mail men┼úionat─â ├«n sec┼úiunea ÔÇ×ContactÔÇŁ de pe Platform─â sau prin alt─â metod─â pus─â la dispozi╚Ťie Clientului. Sesiz─ârile astfel recep┼úionate vor fi solu╚Ťionate de V├ónz─âtor ├«n 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.
 1. Utilizarea ┼či prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice

Prin utilizarea Platformei, Clientul ├«ntelege ┼či accept─â s─â transmit─â V├ónz─âtorului date cu caracter personal, aceste date urm├ónd s─â fac─â obiectul prelucr─ârii ├«n conformitate cu ┼či pentru scopurile prev─âzute ├«n Politica de Confiden╚Ťialitate, care completeaz─â ace┼čti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii.

 1. For╚Ťa major─â
 • Nici V├ónz─âtorul ╚Öi nici Clientul nu va fi r─âspunz─âtor pentru neexecutarea obliga╚Ťiilor sale contractuale, dac─â o astfel de neexecutare la termen ╚Öi/sau ├«n mod corespunz─âtor, total─â sau par╚Ťial─â, este datorat─â unui eveniment de for╚Ť─â major─â astfel cum este definit de codul civil rom├ón.
 • Dac─â ├«n termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii evenimentului de for╚Ť─â major─â, respectivul eveniment nu ├«nceteaz─â, oricare dintre V├ónz─âtor sau Client va avea dreptul s─â notifice celeilalte p─âr╚Ťi ├«ncetarea de plin drept a Contractului f─âr─â ca vreuna dintre ele s─â poat─â pretinde celeilalte daune-interese.
 1. Legea aplicabil─â & solu╚Ťionarea disputelor

Prezentul Contract este supus legii române.

V├ónz─âtorul ╚Öi Clientul vor ├«ncerca s─â rezolve pe cale amiabil─â orice dispute sau ne├«n╚Ťelegeri ar putea s─â apar─â. ├Än m─âsura ├«n care solu╚Ťionarea amiabil─â nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu╚Ťionate de instan╚Ťele judec─âtore╚Öti rom├óne competente conform legii.

Detalii privind metodele alternative de solu╚Ťionare a disputelor sunt disponibile la urm─âtorul link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

 

TICK BOX: Declar prin prezenta c─â accept ace╚Öti Termeni ┼či Condi┼úii.

TICK BOX: Vreau s─â primesc oferte ocazionale ale V├ónz─âtorului ┼či ale produselor ┼či serviciilor afilia╚Ťilor acestuia.