Politica de confidentialitate


Politica confidentialitate

GDPR

Not─â informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Bine ai venit la politica de confiden╚Ťialitate a Naiz Kids Concept SRL !

C├ónd folose╚Öti serviciile Naiz Kids Concept SRL,(denumit─â ├«n continuare ÔÇ×Naiz Kids ConceptÔÇŁ), ne ├«ncredin╚Ťezi informa╚Ťii despre tine, cunoscute ╚Öi sub denumirea de date personale, ├«n virtutea ├«ncrederii pe care o ai fa╚Ť─â de noi. Noi ├«╚Ťi mul╚Ťumim pentru aceast─â ├«ncredere, de aceea vrem s─â-╚Ťi explic─âm ├«ntr-un mod clar ╚Öi transparent care sunt practicile noastre privind confiden╚Ťialitatea datelor tale. Abordarea noastr─â general─â este de a avea grij─â de datele personale pe care ni le furnizezi.

Aceast─â not─â de informare ├«╚Ťi va ar─âta cum avem grij─â de datele tale atunci c├ónd vizitezi site-ul nostru (indiferent de unde ├«l folose╚Öti) ╚Öi ├«╚Ťi va spune despre drepturile tale ├«n ceea ce prive╚Öte datele personale ╚Öi cum te protejeaz─â legea.

Nota de informare este structurat─â ├«n a╚Öa manier─â ├«nc├ót s─â po╚Ťi da click pe capitolele de mai jos ╚Öi s─â le cite╚Öti ├«n mod direct (de asemenea, po╚Ťi desc─ârca varianta ├«n format .pdf de aici [LINK]). Te rug─âm s─â consul╚Ťi ╚Öi defini╚Ťiile din acest document pentru a ├«n╚Ťelege sensul unor termeni folosi╚Ťi ├«n aceast─â not─â de informare.

 1. Informa╚Ťii importante & cine suntem
 2. Datele pe care le colect─âm de la tine
 3. Cum colect─âm datele tale personale?
 4. Cum ├«╚Ťi folosim datele personale?
 5. Divulgarea datelor tale personale
 6. Transferuri interna╚Ťionale
 7. Securitatea datelor
 8. Stocarea datelor
 9. Drepturile tale
 10. Schimb─âri la aceast─â politic─â

 

 

 1. Introducere

1.1.       Scopul acestei note de informare

Aceast─â politic─â de informare are scopul de a te informa despre modul ├«n care Naiz Kids Concept colecteaz─â ╚Öi proceseaz─â datele tale personale pe care ni le furnizezi atunci c├ónd folose╚Öti acest site, incluz├ónd orice fel de date pe care ni le vei da atunci c├ónd, de exemplu, te abonezi la newsletterul nostru sau achizi╚Ťionezi un produs sau un serviciu.

Site-ul nostru nu este destinat copiilor sub 16 ani, nu colect─âm ╚Öi nu ne dorim s─â colect─âm ├«n mod con╚Ötient date referitoare la copii. Pentru acest lucru depunem toate diligen╚Ťele necesare pentru a verifica, ├«n mod rezonabil, c─â persoana care ne furnizeaz─â datele nu este un copil, conform termenilor defini╚Ťi mai sus ÔÇô r─âspunderea pentru orice fel de informa╚Ťie care ne este furnizat─â cu eludarea acestor dispozi╚Ťii fiind ├«n totalitate a persoanei care ne transmite aceste date.

Este important s─â cite╚Öti aceast─â politic─â ├«mpreun─â cu toate notific─ârile privind prelucrarea & confiden╚Ťialitatea datelor pe care le vom furniza cu diferite ocazii c├ónd ├«╚Ťi colect─âm sau proces─âm datele personale pentru ca tu s─â fii ├«n permanen╚Ť─â pe deplin informat de ce ╚Öi cum folosim aceste date. Aceast─â politic─â vine ca o ad─âugire la celelalte notific─âri ╚Öi nu are inten╚Ťia de a le elimina.

1.2.       Cine suntem?

Mai jos găsești și datele noastre de identificare:

Denumire

NAIZ KIDS CONCEPT SRL

Sediul social

STR. ROMA NR.19

Num─âr registrul comer╚Ťui

J40/9495/03.07.2018

Cod unic identificare

39573690

Telefon:

0748.022030

E-mail

naizkids@naizkids.ro

DPO

 

├Än m─âsur─â ├«n care ai nel─âmuriri, observa╚Ťii sau reclama╚Ťii cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucr─âm pentru tine, ne po╚Ťi trimite oric├ónd un e-mail la adresa de mai sus.

Potrivit legisla╚Ťiei, compania noastr─â, este┬áoperator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale s─â fie prelucrate ├«n siguran╚Ť─â, am depus toate eforturile s─â implement─âm m─âsuri rezonabile pentru a proteja informa╚Ťiile tale personale.

1.3.       Cine ești tu?

Potrivit legisla╚Ťiei, tu, persoana fizic─â beneficiar─â a serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflat─â ├«ntr-o rela╚Ťie de orice fel cu compania noastr─â, e╚Öti o┬áÔÇ×persoan─â vizat─âÔÇŁ,┬áadic─â o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â. Pentru a fi complet transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa prelucr─ârii de date ╚Öi pentru a-╚Ťi permite s─â ├«╚Ťi exerci╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â, ├«n orice moment, drepturile, am implementat m─âsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date ╚Öi tu, persoana vizat─â.

1.4.┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áLink-uri de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi

Aceast─â Politic─â de confiden╚Ťialitate nu acoper─â aplica╚Ťiile ╚Öi site-urile altor ter╚Ťi la care po╚Ťi ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. C├ónd dai click pe acele linkuri, ter╚Ťe p─âr╚Ťi pot colecta sau partaja datele care te privesc. Nu control─âm site-urile acestor ter╚Ťe p─âr╚Ťi ╚Öi nici nu suntem responsabili pentru politicile lor de prelucrare, confiden╚Ťialitate ╚Öi securitate. C├ónd p─âr─âse╚Öti site-ul nostru, te ├«ncuraj─âm s─â examinezi Politica de confiden╚Ťialitate de pe orice site ╚Öi/sau aplica╚Ťie ├«nainte de a furniza date personale.

1.5.       Plângeri

Dac─â crezi c─â apare o problem─â cu prelucrarea datelor personale, o s─â te rug─âm s─â ne trimi╚Ťi mai ├«nt├ói o cerere la adresa men╚Ťionat─â ├«n sec╚Ťiunea┬á1.2ÔÇô vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta ├«n cel mai scurt timp, pe cale amiabil─â.

De asemenea, po╚Ťi depune o pl├óngere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru Rom├ónia, datele de contact le g─âse╚Öti mai jos:

Nume

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro

 1. Datele pe care le colect─âm de la tine

Datele personale sau informa╚Ťiile personale ├«nseamn─â orice fel de informa╚Ťie despre un individ care poate ajuta la identificarea acelei persoane. Aici nu include ╚Öi acele date unde identitatea a fost eliminat─â (datele anonimizate).

├Än func╚Ťie de produsele, serviciile sau func╚Ťionalit─â╚Ťile de care dore╚Öti s─â beneficiezi, va trebui s─â prelucr─âm anumite date personale, care, ├«n general, vor fi dup─â caz urm─âtoarele:

 

Categoria

Date incluse

Date de identificare

nume, prenume, numele societ─â╚Ťii, num─ârul de ├«nregistrare la registrul comer╚Ťului, cod unic de identificare, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, starea civil─â, func╚Ťia, data na╚Öterii, genul, limba ├«n care dore╚Öti s─â interac╚Ťionezi cu noi, ╚Ťara etc.

Date de contact

adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, num─ârul de telefon

Date financiare

informa╚Ťiile privind pl─â╚Ťile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informa╚Ťii despre achizi╚Ťii

Date de tranzac╚Ťionare

detalii privind pl─â╚Ťile de la ╚Öi c─âtre tine ╚Öi alte detalii privind produsele ╚Öi serviciile pe care le-ai achizi╚Ťionat de la noi

Date tehnice

Adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser ╚Öi versiunea, set─ârile privind loca╚Ťie ╚Öi fusul orar, plug-inurile de browser ╚Öi versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare ╚Öi alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folose╚Öti pentru a accesa acest site

Date de profil

Username, parol─â, comenzile f─âcute de tine, interesele ╚Öi preferin╚Ťele tale, feedbackul oferit, r─âspunsurile oferite la sondaje

Date de utilizare

Informa╚Ťii despre cum utilizezi site-ul nostru, produsele ╚Öi serviciile

Date de marketing & comunicare

Preferin╚Ťele tale de a primi materiale de marketing din partea noastr─â ╚Öi din partea ter╚Ťelor noastre p─âr╚Ťi ╚Öi metodele preferate de comunicare

De asemenea, colect─âm, folosim ╚Öi partaj─âm ├«n orice scop┬áDate Agregate, precum date statistice sau demografice. Datele Agregate pot deriva din datele tale personale, dar nu sunt considerate date personale ├«n sensul legii ├«ntruc├ót aceste informa╚Ťii┬ánudezv─âluie ├«n mod direct sau indirect identitatea ta.┬áDe exemplu,am putea agrega Datele de utilizare ale tale pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaz─â o func╚Ťionalitate specific─â a site-ului. Cu toate acestea, ├«n cazul ├«n care combin─âm sau corel─âm Datele Agregate cu datele tale persoane astfel ├«nc├ót s─â te putem identifica ├«n mod direct sau indirect, vom trata datele combinate rezultate ca date personale care vor fi utilizate a╚Öa cum este descris ├«n acest document.

NUcolect─âm niciun fel de┬áCategorii Speciale de Date Personaledespre tine (asta include detalii despre originea rasial─â sau etnic─â, opiniile politice, confesiunea religioas─â sau convingerile filozofice sau apartenen╚Ťa la sindicate ╚Öi prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unic─â a ta, de date privind s─ân─âtatea sau de date privind via╚Ťa sexual─â sau orientarea sexual─â a ta). De asemenea, nu colect─âm informa╚Ťii despre condamn─âri penale ╚Öi infrac╚Ťiuni.

2.1.┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áDac─â nu ne furnizezi datele ÔÇŽ

Atunci c├ónd te rug─âm s─â completezi datele personale pentru a v─â oferi acces la anumite func╚Ťionalit─â╚Ťi sau servicii ale site-ului, vom marca unele c├ómpuri ca fiind┬áobligatorii, deoarece acestea sunt informa╚Ťii de care avem nevoie pentru a ├«╚Ťi putea furniza bunul/serviciul sau pentru a ├«╚Ťi oferi acces la func╚Ťionalitatea respectiv─â.

Te rug─âm s─â re╚Ťii c─â, dac─â decizi s─â nu ne furnizezi aceste informa╚Ťii, este posibil s─â nu po╚Ťi finaliza ├«nregistrarea ta ca utilizator sau s─â nu po╚Ťi beneficia de aceste servicii sau func╚Ťionalit─â╚Ťi. ├Äntr-un asemenea caz, am putea fi pu╚Öi ├«n situa╚Ťia ├«n care va trebui s─â anul─âm un produs sau un serviciu pe care ├«l vrei de la noi, dar te vom notifica la momentul respectiv dac─â se ├«nt├ómpl─â asta.

 1. Cum colect─âm datele tale personale?

Folosim diferite metode pentru a colecta date despre și de la tine, precum:

Sursa

Datele

Interac╚Ťiune direct─â

Ne vei putea furniza în mod direct date despre tine (precum Datele de identificare, Datele de contact și Datele financiare) prin completarea câmpurilor existente pe site sau prin poștă, email, telefon sau altă metodă. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci când:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áaplici pentru unul din bunurile sau serviciile noastre;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á├«╚Ťi faci un cont la noi pe site;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áte abonezi la serviciile sau publica╚Ťiile noastre;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ásolici╚Ťi materiale promo╚Ťionale & marketing;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áintri ├«ntr-un concurs sau promo╚Ťie, completezi un chestionar etc.;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interac╚Ťiuni

Pe m─âsur─â ce utilizezi site-ul nostru, vom putea s─â colect─âm ├«n mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care ├«l folose╚Öti, modul ├«n care navighezi ╚Öi diferite tipare. Vom colecta aceste informa╚Ťii prin utilizarea cookie-urilor, loguri de server ╚Öi alte tehnologii similare. Te rug─âm s─â cite╚Öti politica noastr─â de cookies pentru detalii suplimentare [link].

Ter╚Ťe p─âr╚Ťi sau informa╚Ťii disponibile public

Vom putea s─â primim date personale care te privesc din diferite ter╚Ťe p─âr╚Ťi (sau surse publice), cum ar fi:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áDate tehnice de la urm─âtoarele ter╚Ťe p─âr╚Ťi:

(a)   Furnizori de analitice (precum Google care este în afara UE);

(b)┬á┬á┬áRe╚Ťele de advertising (precum ÔÇ×Facebook AdsÔÇŁ, ÔÇ×Facebook AdvertisingÔÇŁ, ÔÇ×Google AdWordsÔÇŁ care e┬á├«n/├«n afaraUE);

(c)┬á┬á┬áFurnizori de informa╚Ťii privind c─âut─ârile (precum ÔÇ×GoogleÔÇŁ care e┬á├«n/├«n afaraUE);

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áDate de contact, Date financiare ╚Öi Date de tranzac╚Ťionare de la furnizori de servicii tehnice, de plat─â sau de livrare.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áDate de identificare ╚Öi Date de contact de la brokeri/intermediari sau agregatori de date, precum

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áDate de identificare ╚Öi Date de contact din surse publice (precum Registrul Comer╚Ťului, ANAF

 1. Cum ├«╚Ťi folosim datele personale?

Vom colecta datele tale personale atunci c├ónd legea ne permite s─â o facem. Cel mai frecvent, vom folosi datele tale personale ├«n urm─âtoarele circumstan╚Ťe:

 • c├ónd este necesar pentru executarea unui contract pe care l-am ├«ncheiat sau dorim s─â ├«l ├«ncheiem cu tine;
 • c├ónd este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unor ter╚Ťe persoane), iar interesele ╚Öi drepturile tale fundamentale nu dep─â╚Öesc aceste interese;
 • c├ónd trebuie s─â ne conform─âm unor obliga╚Ťii legale sau statutare.

├Än general nu ne baz─âm pe consim╚Ť─âm├ónt ca temei legal pentru prelucrarea datelor tale personale ├«n afara cazului ├«n care avem comunic─âri de marketing prin e-mail, telefon sau mesaje de tip text. Ai op╚Ťiunea de a-╚Ťi retrage oric├ónd consim╚Ť─âm├óntul dat pentru marketing dac─â┬áne contactezila adresa de email din sec╚Ťiunea┬á1.2.

4.1.┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áScopurile pentru care ├«╚Ťi colect─âm datele personale

Am pus mai jos, ├«n format de tip tabel, o descriere a modurilor ├«n care pl─ânuim s─â ├«╚Ťi folosim datele personale, precum ╚Öi baza legal─â ├«n care o facem. De asemenea, am identificat ╚Öi interesele noastre legitime acolo unde a fost cazul.

Te rug─âm s─â ai in vedere c─â e posibil s─â ├«╚Ťi prelucr─âm datele personale ├«n baza mai multor temeiuri legale, ├«n func╚Ťie de scopul pentru care folosim aceste date. Te rug─âm s─â┬áne contactezila adresa de email din sec╚Ťiunea┬á1.2dac─â dore╚Öti mai multe detalii despre temeiurile legale pe care ne baz─âm atunci c├ónd prelucr─âm datele tale personale acolo unde a fost mai mult de un temei legal eviden╚Ťiat ├«n tabelul de mai jos.

Scop

Informa╚Ťii suplimentare

Înregistrarea ca Utilizator

├Än cazul ├«n care decizi s─â te ├«nregistrezi ca utilizator pe site-ul nostru, trebuie s─â ├«╚Ťi prelucr─âm datele pentru a te identifica ca utilizator al acestuia ╚Öi pentru a-╚Ťi oferi acces la diferitele sale func╚Ťionalit─â╚Ťi, produse ╚Öi servicii disponibile pentru tine ca utilizator ├«nregistrat. Po╚Ťi s─â ├«╚Ťi anulezi oric├ónd contul de utilizator ├«nregistrat fie din contul t─âu de pe site, fie la adresa de email din sec╚Ťiunea┬á1.2.

Totodat─â, ai posibilitatea s─â te conectezi printr-o re╚Ťea de socializare, cum ar fi Facebook/Google, fie pentru a te ├«nregistra ca utilizator nou, fie pentru a asocia conectarea cu contul t─âu actual. ├Än acest caz, datele tale de conectare, precum ╚Öi adresa ta de e-mail (├«n cazul ├«n care accep╚Ťi acest lucru), vor fi importate din contul t─âu de pe re╚Ťeaua de socializare. Prin utilizarea acestei op╚Ťiuni de conectare, re╚Ťeaua de socializare ne poate trimite c├óteva informa╚Ťii suplimentare din profilul t─âu public, cum ar fi: numele, sexul, v├órsta aproximativ─â sau imaginea de profil, ├«n conformitate cu termenii de utilizare ai re╚Ťelei de socializare, pe care ├«╚Ťi recomand─âm s─â ├«i cite╚Öti cu aten╚Ťie. Dac─â nu ne aprobi acest transfer de date, nu vom p─âstra aceste informa╚Ťii suplimentare. Te rug─âm s─â ai ├«n vedere c─â dac─â alegi conectarea cu o re╚Ťea de socializare agreat─â, acest lucru poate implica furnizarea anumitor informa╚Ťii despre activitatea ta ├«n re╚Ťeaua de socializare respectiv─â. ├Än orice caz, ├«╚Ťi recomand─âm s─â verifici set─ârile de confiden╚Ťialitate ╚Öi s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate a acelor re╚Ťele de socializare pentru a ╚Öti cum sunt prelucrate aceste date de c─âtre re╚Ťelele de socializare.

Încheierea și executarea contractului de vânzare sau prestări servicii pe care îl închei cu noi

Pentru opera╚Ťiunile descrise aici, vom folosi datele tale personale ca s─â:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áte contact─âm├«n leg─âtur─â cu actualiz─ârile sau comunic─ârile informative privind func╚Ťionalit─â╚Ťile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor furnizate.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ágestion─âm pl─â╚Ťile┬ápentru produsele sau serviciile achizi╚Ťionate, indiferent de mijlocul de plat─â utilizat - dac─â atunci c├ónd cumperi unul dintre produsele sau serviciile noastre prin intermediul site-ului, alegi s─â activezi func╚Ťia de salvare a datelor de pe card pentru achizi╚Ťii viitoare, trebuie s─â prelucr─âm datele furnizate pentru activarea ╚Öi dezvoltarea respectivei func╚Ťionalit─â╚Ťi pentru cump─âr─âturi viitoare. Consim╚Ť─âm├óntul pentru activarea acestei func╚Ťionalit─â╚Ťi permite ca datele tale pentru plat─â s─â se completeze automat pentru achizi╚Ťiile viitoare, astfel ├«nc├ót s─â nu fie necesar s─â le reintroduci la fiecare nou─â achizi╚Ťie ╚Öi vor fi considerate valide ╚Öi valabile pentru achizi╚Ťiile ulterioare. Po╚Ťi s─â modifici sau s─â ╚Ötergi cardurile tale de plat─â sau orice ale informa╚Ťii de plat─â ├«n orice moment prin sec╚Ťiunea privitoare la informa╚Ťiile de plat─â, din contul t─âu de utilizator de pe site.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áactiva mecanismele necesare pentru a preveni poten╚Ťiala fraud─â├«mpotriva ta ╚Öi ├«mpotriva noastr─â ├«n timpul procesului de cump─ârare. Dac─â apreciem c─â tranzac╚Ťia ar putea fi frauduloas─â, aceast─â prelucrare poate conduce la blocarea tranzac╚Ťiei.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ágestiona eventualele retururi┬ádup─â ce ai f─âcut o achizi╚Ťie de produse sau servicii, dac─â este aplicabil.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ápentru facturare┬áÔÇô s─â ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie ├«n format electronic/fizic facturile ╚Öi chitan╚Ťele aferente tranzac╚Ťiilor efectuate.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ápentru oferirea altor servicii ce vor fi implementate.

Solicit─ârile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clien╚Ťi/Suport

Prelucr─âm numai datele personale strict necesare pentru a ├«╚Ťi gestiona sau rezolva solicitarea sau cererea.

Marketing

Vom prelucra datele tale personale în acest scop în principal în următoarele cazuri:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ádac─â te abonezi la newsletter, ├«╚Ťi vom prelucra datele personale pentru a gestiona preferin╚Ťele tale de comunicare, inclusiv trimiterea de informa╚Ťii personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, ├«╚Ťi vom putea trimite aceste informa╚Ťii prin notific─âri push ├«n cazul ├«n care le-ai activat pe dispozitivul mobil sau din browser.

Te rug─âm s─â ai ├«n vedere c─â aceast─â prelucrare a datelor implic─â┬áanaliza profilului t─âu de utilizatorsau de client ├«n scopul cre─ârii de profile prin care determin─âm care sunt preferin╚Ťele tale la un anumit moment pe baza istoricului de navigare ╚Öi al alegerilor f─âcute ╚Öi, astfel, ce produse ╚Öi servicii ╚Ťi se potrivesc cel mai bine la momentul transmiterii informa╚Ťiilor c─âtre noi. De exemplu, pe baza istoricului t─âu de cump─âr─âturi ╚Öi de navigare, ├«╚Ťi vom face sugestii cu privire la produsele despre care credem c─â te-ar putea interesa ╚Öi, atunci c├ónd situa╚Ťia o permite, ├«╚Ťi vom putea oferi func╚Ťia ÔÇ×recuperare co╚Ö de cump─âr─âturi".

Te vei┬áputea dezabona de la newsletter ├«n orice moment ╚Öi total gratuitprin sec╚Ťiunea "Newsletter" a Platformei, precum ╚Öi prin instruc╚Ťiunile furnizate ├«n fiecare comunicare. Dac─â nu dore╚Öti s─â mai prime╚Öti notific─âri de tip push, po╚Ťi dezactiva aceast─â op╚Ťiune pe dispozitivul t─âu mobil sau din browser.

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áPentru┬árealizarea de ac╚Ťiuni promo╚Ťionale(de exemplu, pentru desf─â╚Öurarea de concursuri sau trimiterea listei de produse salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indici ÔÇô a╚Öa-numitul ÔÇŁwish listÔÇŁ sau ÔÇŁsave for laterÔÇŁ). Prin participarea la orice ac╚Ťiune promo╚Ťional─â, ne autorizezi s─â prelucr─âm datele furnizate aferente fiec─ârei ac╚Ťiuni ╚Öi pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi re╚Ťelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare ac╚Ťiune promo╚Ťional─â la care participi, vei putea accesa sec╚Ťiunea de termeni si condi╚Ťii, ├«n care vom oferi informa╚Ťii mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor tale ├«n acel context.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

Dac─â accesezi site-ul nostru, te inform─âm c─â vom prelucra datele tale de navigare ├«n scopuri analitice ╚Öi statistice, adic─â pentru ├«n╚Ťelegerea modului ├«n care utilizatorii interac╚Ťioneaz─â cu site-ul nostru ╚Öi astfel s─â ├«i putem aduce ├«mbun─ât─â╚Ťiri.

De asemenea, uneori realiz─âm ac╚Ťiuni ╚Öi sondaje de calitate care vizeaz─â cunoa╚Öterea gradului de satisfac╚Ťie al clien╚Ťilor ╚Öi utilizatorilor no╚Ötri ╚Öi detectarea ariilor ├«n care ne putem ├«mbun─ât─â╚Ťi produsele ╚Öi serviciile oferite.

4.2.       Care este baza legală pentru prelucrarea datelor tale personale?

Baza legal─â pentru prelucrarea datelor tale personale o po╚Ťi g─âsi mai jos:

Scop

Informa╚Ťii suplimentare

Înregistrarea ca Utilizator

Prelucrarea datelor tale. este necesar─â pentru semnarea termenilor care reglementeaz─â utilizarea site-ului. Cu alte cuvinte, pentru ├«nregistrarea ta ca utilizator al site-ului, trebuie s─â ├«╚Ťi prelucr─âm datele personale, altfel nu am putea s─â gestion─âm ├«nregistrarea.

Încheierea și executarea contractului de vânzare sau prestări servicii pe care îl închei cu noi

Este necesar s─â ├«╚Ťi prelucr─âm datele tale personale pentru a putea executa contractul de v├ónzare a produselor sau de furnizare a serviciilor pe care le dore╚Öti de la noi.

Dup─â cum scriam ├«n sec╚Ťiunea anterioar─â, este posibil ca anumite prelucr─âri de date s─â se activeze doar ├«n momentul ├«n care tu ne solici╚Ťi acest lucru (cum ar fi stocarea datelor de plat─â pentru achizi╚Ťii viitoare) sau s─â te ╚Ťinem la curent cu stocul produselor noastre. Baza legal─â pentru aceste cazuri o reprezint─â┬áconsim╚Ť─âm├óntul t─âu┬ápe care ni-l furnizezi.

Avem totodat─â un┬áinteres legitimpentru a efectua verific─ârile necesare cu scopul de a detecta ╚Öi a preveni eventualele fraude atunci c├ónd dore╚Öti s─â faci o achizi╚Ťie, aceast─â prelucrare fiind ├«n avantajul tuturor p─âr╚Ťilor atunci c├ónd se efectueaz─â plata.

Solicit─ârile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clien╚Ťi/Suport

Avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le pui prin diferitele mijloace de contact existente.

├Än╚Ťelegem c─â prelucrarea acestor date este de asemenea ├«n avantajul t─âu, deoarece ne permite s─â te putem ajuta ├«n mod corespunz─âtor ╚Öi s─â g─âsim solu╚Ťie ├«ntreb─ârilor tale. Atunci c├ónd ne contactezi, ├«n special pentru gestionarea incidentelor sau l─âmuriri privind comanda sau produsul/serviciul achizi╚Ťionat, prelucrarea este necesar─â pentru executarea ├«n bune condi╚Ťii a contractului de v├ónzare.

Atunci c├ónd ne contactezi pentru gestionarea incidentelor legate de comand─â sau pentru a face o reclama╚Ťie, prelucrarea datelor tale personale se face pentru┬á├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor noastre legale┬á├«n acest sens.

Marketing

├Ä╚Ťi prelucr─âm datele ├«n scopuri de marketing ├«n baza┬áconsim╚Ť─âm├óntuluipe care ni-l oferi, de exemplu atunci c├ónd e╚Öti de acord s─â prime╚Öti informa╚Ťii personalizate prin diverse mijloace, atunci c├ónd autorizezi trimiterea de notific─âri push pe dispozitivul mobil sau ├«n browser sau c├ónd accep╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile legale de a participa la o ac╚Ťiune promo╚Ťional─â.

Pentru a ├«╚Ťi prezenta informa╚Ťii personalizate, consider─âm c─â avem un┬áinteres legitim┬ápentru ├«ntocmirea profilului t─âu cu informa╚Ťiile pe care le avem despre tine (cum ar fi navigarea pe care o faci, preferin╚Ťele sau istoricul achizi╚Ťiilor) ╚Öi cu datele personale pe care ni le furnizezi la un anumit moment dat, cum ar fi intervalul de v├órst─â sau limba, deoarece ├«n╚Ťelegem c─â prelucrarea acestor date este de asemenea ├«n avantajul t─âu ├«ntruc├ót ne permite s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim experien╚Ťa ta ca utilizator ╚Öi astfel s─â accesezi informa╚Ťiile ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele tale.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

Consider─âm c─â avem un┬áinteres legitim┬áatunci c├ónd analiz─âm modalitatea ├«n care site-ul nostru este folosit, precum ╚Öi gradul de satisfac╚Ťie a utilizatorului.

Prelucrarea acestor date este de asemenea ├«n avantajul t─âu ├«ntruc├ót scopul este ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťei utilizatorului ╚Öi oferirea unui serviciu de calitate superioar─â.

 1. Divulgarea datelor tale personale

E posibil s─â ├«╚Ťi transfer─âm datele tale personale c─âtre persoanele de mai jos pentru scopurile men╚Ťionate la punctul┬á4.1de mai sus.

 • persoanele interne a╚Öa cum sunt ar─âtate mai jos;

persoanele ter╚Ťe a╚Öa cum sunt ar─âtate mai jos;

 • WooCart (Niteo);
 • (___);ter╚Ťe persoane c─ârora vom putea decide s─â le vindem, transfer─âm, fuzion─âm o parte/linii de afaceri/active ale afacerii noastre. Alternativ, vom putea fi ├«n situa╚Ťia ├«n care s─â achizi╚Ťion─âm alte afaceri sau s─â fuzion─âm cu ele. Dac─â se ├«nt├ómpl─â o schimbare a afacerii noastre, noii ac╚Ťionari vor putea s─â ├«╚Ťi foloseasc─â datele personale ├«n aceea╚Öi manier─â descris─â ├«n aceast─â notificare.

Solicit─âm ter╚Ťelor persoane s─â respecte securitatea datelor tale personale ╚Öi s─â le trateze ├«n conformitate cu prevederile legale. Nu permitem furnizorilor ter╚Ťi s─â foloseasc─â datele tale personale ├«n scopurile lor proprii ╚Öi le permitem s─â prelucreze datele tale personale doar pentru scopurile specificate ╚Öi ├«n conformitate cu instruc╚Ťiunile noastre.

 1. Transferuri interna╚Ťionale

├Än acest moment nu transfer─âm ╚Öi nu inten╚Ťion─âm s─â transfer─âm datele tale cu caracter personal sau o parte dintre acestea c─âtre alte companii, organiza╚Ťii sau persoane din state ter╚Ťe sau c─âtre organiza╚Ťii interna╚Ťionale.

Dac─â va fi necesar s─â transfer─âm datele tale c─âtre vreuna dintre destina╚Ťiile de mai sus, ├«╚Ťi vom transmite ├«n prealabil o nou─â not─â de informare cu privire la aceasta.

Transferul de date cu caracter personal c─âtre un stat ter╚Ť poate avea loc numai dac─â statul c─âtre care se inten╚Ťioneaz─â transferul asigur─â un nivel de protec╚Ťie adecvat.

Transferul de date c─âtre un stat a c─ârui legisla╚Ťie nu prevede un nivel de protec╚Ťie cel pu╚Ťin egal cu cel oferit de Regulament General de Protec╚Ťie a Datelor este posibil numai dac─â exist─â garan╚Ťii suficiente cu privire la protec╚Ťia drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garan╚Ťii vor fi stabilite de noi prin contracte ├«ncheiate cu furnizorii/prestatori de servicii c─âtre care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii de prest─âri servicii sunt localiza╚Ťi ├«n afara Spa╚Ťiului Economic European (SEE), astfel ├«nc├ót procesarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date ├«n afara SEE.

De fiecare dat─â c├ónd vom transfera datele tale personale ├«n afara SEE, ne vom asigura c─â exist─â un nivel de protec╚Ťia similar prin unul din urm─âtoarele mecanisme de salvagardare:

 • vom transfera datele tale personale c─âtre ╚Ť─âri unde s-a demonstrat de c─âtre Comisia European─â c─â furnizeaz─â un nivel adecvat de siguran╚Ť─â pentru datele personale. Pentru mai multe detalii, da╚Ťi click┬áaici.
 • c├ónd apel─âm la anumi╚Ťi furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate ╚Öi aprobate de Comisia European─â care ofer─â datelor personale aceea╚Öi protec╚Ťie pe care o au ├«n Europa. Pentru mai multe detalii, da╚Ťi click┬áaici.
 • C├ónd apel─âm la furnizori din SUA, vom putea transfera datele dac─â ace╚Ötia sunt parte a Scutului de Securitate UE-SUA care ├«i oblig─â s─â ofere condi╚Ťii similare de protec╚Ťie pentru datele partajate ├«ntre UE ╚Öi SUA. Pentru mai multe detalii, da╚Ťi click┬áaici.

Te rug─âm s─â┬áne contactezila adresa de email din sec╚Ťiunea┬á1.2dac─â dore╚Öti mai multe informa╚Ťii despre mecanismul specific folosit de noi atunci c├ónd transfer─âm datele tale personale ├«n afara SEE.

 1. Securitatea datelor

├Än╚Ťelegem c├ót de important─â este securitatea datelor personale ╚Öi lu─âm m─âsurile necesare pentru a proteja clien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi alte persoane ale c─âror date le prelucr─âm de accesul neautorizat al datelor personale, precum ╚Öi de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucr─âm ├«n activitatea curent─â.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate.Adopt─âm ╚Öi revizuim constant practicile ╚Öi politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv m─âsurile fizice ╚Öi electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenin╚Ť─âri la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verific─âri constante, pentru a ne asigura c─â respect─âm cerin╚Ťele legale ╚Öi c─â sistemele func╚Ťioneaz─â ├«n mod adecvat.

Minimizarea datelor.Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.

Restr├óngerea accesului la date.┬á├Äncerc─âm s─â restr├óngem c├ót mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm la minimul necesar: angaja╚Ťi, colaboratori ╚Öi alte persoane care au nevoie s─â acceseze aceste date pentru a le prelucra ╚Öi a duce la ├«ndeplinire un serviciu. Partenerii ╚Öi colaboratorii no╚Ötri sunt supu╚Öi unor obliga╚Ťii stricte de confiden╚Ťialitate (fie statutare, fie legale).

M─âsuri tehnice specifice.Utiliz─âm tehnologii care s─â asigure securitatea clien╚Ťilor no╚Ötri, ├«ncerc├ónd ├«ntotdeauna s─â implement─âm cele mai optime solu╚Ťii pentru protec╚Ťia datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera ├«n cazul unui eventual incident ╚Öi avem implementate proceduri de audit periodice ├«n privin╚Ťa securit─â╚Ťii echipamentelor folosite.

Asigurarea exactit─â╚Ťii datelor tale.C├óteodat─â este posibil s─â ├«╚Ťi cerem s─â confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri c─â ele reflect─â realitatea.

Instruirea personalului.Ne instruim ╚Öi test─âm constant angaja╚Ťii ╚Öi colaboratorii cu privire la legisla╚Ťia ╚Öi cele mai bune practici ├«n domeniul prelucr─ârii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor.Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseusoanonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.

Cu toate acestea, de╚Öi depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le ├«ncredin╚Ťezi, este posibil s─â avem parte ╚Öi de evenimente mai pu╚Ťin fericite (cum ar fi o apocalips─â sau o r─âzvr─âtire a unor zombi) ╚Öi s─â avem incidente de securitate. ├Än aceste cazuri, vom urma cu stricte╚Ťe procedura de raportare ╚Öi notificare a incidentelor de securitate ╚Öi vom lua toate m─âsurile necesare pentru a readuce situa╚Ťia la normal (inclusiv prin plasarea de usturoi ├«n locuri strategice care s─â ne fereasc─â de vampiri).

 1. Stocarea datelor

Scop

Informa╚Ťii suplimentare

Înregistrarea ca Utilizator

Vom ╚Ťine datele tale p├ón─â ├«n momentul ├«n care decizi s─â nu mai ai statut de utilizator (╚Ötergi contul).

Încheierea și executarea contractului de vânzare sau prestări servicii pe care îl închei cu noi

Vom prelucra datele tale pe durata de timp necesar─â pentru a gestiona achizi╚Ťionarea produselor sau a serviciilor pe care le cumperi, incluz├ónd eventuale return─âri, reclama╚Ťii sau pl├óngeri legate de achizi╚Ťionarea produsului sau a serviciului respectiv.

Solicit─ârile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clien╚Ťi/Suport

Vom prelucra datele cât timp este necesar pentru a satisface solicitarea sau cererea.

Marketing

Vom prelucra datele până te vei dezabona de la newsletter/alte metode de marketing.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

Vom prelucra datele punctual, doar pe perioada ac╚Ťiunii respective (ie. sondaj, formular de feedback etc.)

 1. Drepturile tale

├Än anumite circumstan╚Ťe, ai parte de ni╚Öte drepturi privind datele tale personale ├«n conformitate cu prevederile legale. Pentru a le exercita, te rug─âm s─â┬áne contactezila adresa de email din sec╚Ťiunea┬á1.2.

Drepturi

Informa╚Ťii suplimentare

Accesul la date

Ne po╚Ťi cere:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ás─â ├«╚Ťi confirm─âm dac─â ├«╚Ťi prelucr─âm datele cu caracter personal;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ás─â ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o copie a acestor date;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ás─â ├«╚Ťi d─âm alte informa╚Ťii despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, pentru ce le folosim, cui i le divulg─âm, dac─â le transfer─âm ├«n str─âin─âtate ╚Öi cum le protej─âm, c├ót timp le p─âstr─âm, ce drepturi ai, cum po╚Ťi face o pl├óngere, de unde am ob╚Ťinut datele tale, dac─â aceste informa╚Ťii nu se reg─âsesc deja ├«n aceast─â not─â de informare.

Rectificarea

Ne po╚Ťi solicita s─â ├«╚Ťi complet─âm/modific─âm datele tale personale pentru a fi conforme cu realitatea.

╚śtergerea datelor (ÔÇŁdreptul de a fi uitatÔÇŁ)

Ne po╚Ťi solicita s─â ├«╚Ťi ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áacestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á╚Ťi-ai retras consim╚Ť─âm├óntul (├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se baza pe consim╚Ť─âm├ónt); sau

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ádai curs unui drept legal de a te opune; sau

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ádatele au fost prelucrate ilegal; sau

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áne revine o obliga╚Ťie legal─â ├«n acest sens.

Nu suntem obliga╚Ťi s─â d─âm curs acestei cereri ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor tale personale este necesar─â pentru:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬árespectarea unei obliga╚Ťii legale; sau

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áconstatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

precum ╚Öi alte circumstan╚Ťe, ├«ns─â acestea dou─â sunt cele mai probabile.

Restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor

Ne po╚Ťi cere s─â restric╚Ťion─âm prelucrarea datelor tale personale ├«n urm─âtoarele cazuri:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áconte╚Öti exactitatea datelor tale personale, dar pentru o perioad─â care ne permite s─â verific─âm exactitatea datelor;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áprelucrarea este ilegal─â ╚Öi nu e╚Öti de acord cu ╚Ötergerea datelor cu caracter personal, dar ne solici╚Ťi ├«n schimb restric╚Ťionarea prelucr─ârii lor;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ánu mai avem nevoie de datele tale personale, dar ni le solici╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áte opui prelucr─ârii datelor tale personale, atunci c├ónd prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale noastre prevaleaz─â asupra celor ale tale.

Portabilitatea datelor

Ne po╚Ťi solicita s─â ├«╚Ťi transmitem datele cu caracter personal care te privesc ╚Öi pe care ni le-ai furnizat ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, ├«n urm─âtoarele cazuri:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áprelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áprelucrarea este efectuat─â prin mijloace automate.

Opozi╚Ťia

Ai dreptul de a te opune prelucr─ârii atunci c├ónd: (a) prelucrarea este necesar─â pentru ├«ndeplinirea unei sarcini care serve╚Öte unui interes public, (b) prelucrarea este necesar─â ├«n scopul intereselor legitime urm─ârite de noi sau de o parte ter╚Ť─â, inclusiv cre─ârii de profiluri pe baza respectivelor dispozi╚Ťii.

├Än asemenea caz, nu mai prelucr─âm datele tale cu caracter personal, cu excep╚Ťia cazului ├«n care demonstr─âm c─â avem motive legitime ╚Öi imperioase care justific─â prelucrarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor persoanei vizate sau c─â scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

Luarea deciziilor automate

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice ce te privesc sau care te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Aceste drept are anumite limit─âri, anume:

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ádecizia automat─â este necesar─â pentru ├«ncheierea sau executarea unui contract ├«ntre tine ╚Öi noi;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬ádecizia este autorizat─â conform normelor legale;

┬Ě┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬áavem consim╚Ť─âm├óntul t─âu explicit ├«n acest sens.

În asemenea caz, trimite-ne o cerere pentru ca datele tale personale să fie supuse unui proces manual de prelucrare.

 1. Schimb─âri la aceast─â politic─â

Este posibil să actualizăm ocazional această politică și te vom notifica prin intermediul platformei sau pe e-mail despre cea mai recentă versiune. Chiar dacă nu primești o notificare, te încurajăm să accesezi și să citești periodic această politică pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.

Politic─â actualizat─â la data de 25.10.2018