Livrare si Retur


Livrare si retur

Cum functioneaza sistemul de livrare si retur.

LIVRARE

Livrarea se face prin curier rapid in Romania: Livrarea se face de regula in maxim 3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, pentru orice produs din stocul magazinului. Livrarea se face prin partenerii FAN Courier.

Pentru localitatile din Delta Dunarii, unde nu exista acces rutier, livrarea se va face cu acceptul clientului la cel mai apropiat sediu Fan Curier, cu ridicare de catre acesta.

Costurile de livrare variaza in functie de zonele si greutatea coletului astfel:

Pentru comenzi in Bucuresti: ~ 17 RON.

Pentru comenzi  in tara in aria de acoperire Fan Courier * : ~17 RON. 

*Pentru localitatiile din afara ariei de acoperire se va percepe o taxa suplimentara de 0,80 lei / km fata de cea mai apropiata localitate din reteaua Fan Courier (https://www.fancourier.ro/acoperire/)

In cazul comenzilor plasate in perioadele aglomerate ale sarbatorilor, a campaniilor de "Black Friday" si uneori din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se poate prelungi la 4-5 zile lucratoare. Nu se preiau colete sambata si duminica de catre curieri. 

Sunt situatii in care firmele de curierat sunt vinovate pentru neexecutarea obligatiilor lor contractuale de livrare in 24-48 ore datorita unor evenimente de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat." (defectare masina, accidente, sosele blocate, greva...etc).

ANULAREA COMENZII

Anularea se poate face prin E-mail, pana la orele 15.00 a zilei in care s-a facut comanda, sau a doua zi la fel pentru comenzile facute dupa orele 17.00. Odata iesita din depozit - cu status "expediata", comanda nu mai poate fi anulata. 

RETUR

RETUR GRATUIT. Daca nu esti multumit de unul din produsele noastre, poti returna produsul in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului. Cheltuielile in cazul unui retur vor fi suportare de catre Vanzator. Te rugam sa completezi forumularul  de retur regasit AICI si sa il trimiti pe adresa de E-mail naizkids@naizkids.ro.