Despre noi


Buna, bine ai venit! Daca si pentru tine conteaza ca hainutele copilului sa fie de cea mai buna calitate, atunci e bine sa stii ca imbracamintea noastra indeplineste cu brio aceasta cerinta. Te invitam sa alegi din colectiile noastre online cele mai cool haine pentru copii, bebelusi si nou-nascuti.

Iti propunem o gama larga de produse, de la branduri precum Minymo sau GYMP, alese de noi cu mult drag si grija pentru cei mici astfel incat acestea sa nu fie doar frumoase. Sunt practice si comode, potrivite pentru orice moment al zilei.

Minymo este un brand olandez, ce isi concentreaza atentia pe culori si printuri care se afla in tendinte, pe calitatea materialelor, fiind confectionate din bumbac si bumbac organic, dar si pe confortul celor mici.

Brandul GYMP este produs de o companie belgiana ce utilieaza exclusiv materiale care indeplinesc toate cerintele europene referitoare la standardele de mediu si de siguranta a produselor. Gama Preminimes este o colectie simpla si eleganta pentru cei mai mici, de la nou-nascuti la 2 ani.

Cele doua branduri propun colectii contemporane, in culori originale si atragatoare.

Imbracamintea este fabricata fara folosirea muncii copilului sau a oricarei alte forme de exploatare.

 

NAIZ KIDS CONCEPT SRL

CUI 39573690

 

Contact 

e-Mail: naizkids@naizkids.ro

Telefon: +40 748 022 030